یک واحد تهیه غذای غیر بهداشتی در رباط کریم پلمپ شد

یک واحد صنفی تهیه غذا که از مواد غیر بهداشتی استفاده می کرد پلمپ شد.

سرهنگ فرامرز عبدالله زاده پاشاکی، فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم در گفت وگویی اختصاصی با خبرگار سرویس اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی رباط نیوز، با اعلام خبر پلمپ یک واحد تهیه غذا، اظهار کرد: مآموران اداره اماکن پلیس امنیت عمومی در راستای اجرای طرح برقراری نظم و امنیت در ماه مبارک رمضان و کنترل تخلفات واحدهای صنفی ارائه کننده موا غذایی به ویژه در این ایام از فعالیت یک واحد صنفی تهیه غذای غیر بهداشتی در سطح شهر با خبر شدند. در بازرسی به عمل آمده از سوی مأموران انتظامی مشخص شد صاحب مغازه به همراه دو نفر از کارگرانش در حال بسته بندی لواشک و الوچه با برندهای معروف می باشند که در بررسی دقیق تر معلوم شد لواشک ها از تهران جهت بسته بندی و پروش به صورت فله ای به این مکان منتقل می شود.

پاشاکی ادامه داد: سریعا با حضور معاون غذا و دارو شبکه بهداشت و درمان و اعزام تیم کارشناسان مشخص شدفعالیت  این واحد صنفی غیر قانونی بوده که در بازرسی از محل تعداد ۱۷۶ ترش نوش و لواشک بسته بندی نشده و یک گونی آلوچه خشک بدون نام و نشان و بیش از هفت هزار ورق لیبل با برندهای غیرمجاز کشف و متهمان به نام های« م پ»، « الف ر» و « ح س» دستگیر و به پلیس امنیت عمومی منتقل شدند.

این مقام انتظامی شهرستان رباط کریم در ادامه تصریح کرد: متهمان دستگیر شده در بازجویی های پلیسی جرم خود را قبول داشته و فعالیت های غیرمجاز با همدستی یکدیگر اعتراف کرده که بلافاصله با هماهنگی قضایی واحد صنفی پلمپ و متهمان پس از تشکیل پرونده، جهت سیر مراحل قانوی تحویل مرجع قضایی شدند.

انتهای پیام/

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *