خط قرمز نوروزی مبتلایان به پرفشاری خون

رئیس انجمن تغذیه ایران با بیان اینکه نمک سبب نگه داشتن مایعات در بدن و در نتیجه افزایش حجم و پرفشاری خون می شود، به مبتلایان به پرفشاری خون توصیه کرد در ایام نوروز از مصرف آجیل های شور پرهیز کنند.

به گزارش رباط نیوز، فشار خون نیرویی است که توسط جریان خون به دیواره رگ ها وارد می شود تا خون در سراسر رگ ها و بدن جریان یابد؛ اگر این نیرو افزایش یابد، بدن با مشکلات زیادی روبرو می شود.

به طور متوسط از بین هر سه فرد میانسال، یک نفر به پرفشاری خون مبتلا است؛ فشارخون بالا عامل اصلی بیماری های قلبی عروقی، کلیوی، سکته مغزی و اختلالات چشمی محسوب می شود.

دکتر مجید حاجی فرجی با اشاره به لزوم اصلاح فرهنگ پذیرایی نوروزی گفت: با وجود اینکه در فرهنگ ایرانی تنوع شیرینی ها و تنقلات به عنوان یک فرهنگ در مهمان نوازی ریشه دیرینه دارد، می توانیم بهترین پذیرایی را با موادغذایی ارزان و سالم از میهمانان داشته باشیم.

وی جایگزینی سبزیجات به جای شیرینی ها و آجیل های شور را در پذیرایی نوروزی پیشنهاد داد و افزود: گروه سبزیجات در پذیرایی ایرانیان جایی ندارد؛ درحالی که می توان از هویج، خیار، کلم بروکلی، ساقه کرفس و فلفل دلمه ای رنگی همراه با سس های خانگی که چرب نیستند، استفاده و آن را به سنت پذیرایی نوروز تبدیل کرد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *