جلسه کمیته تخصصی آسیب شناسی آرد ونان در فرمانداری برگزار شد

جلسه کمیته تخصصی آسیب شناسی کارگروه آرد ونان شهرستان رباط کریم با حضور اعضا تشکیل شد.

به گزارش رباط نیوز به نقل از  فرمانداری شهرستان رباط کریم ، جلسه کمیته تخصصی آسیب شناسی کارگروه آرد ونان شهرستان رباط کریم با حضور اعضا تشکیل و موارد ذیل تصویب گردید:

۱.       لزوم تعیین حداقل زمان پخت برای نانوایان.

۲.       تاکید بر عدم تعطیلی خودسرانه نانوایی.

۳.       رعایت مسائل بهداشتی در پخت نان و لزوم انجام بازرسی های ویژه توسط کارشناسان شبکه بهداشت.

۴.       تاکید بر ممنوعیت جابجایی آرد بدون مجوز.

۵.       لزوم شمارش آرد توسط بازرسان .

۶.       تعیین حداقل نفرات شاغل در نانوائیها متناسب با سهمیه نانوایی .

۷.       ضرورت حضور صاحب پروانه کسب و یا مباشر قانونی آن در زمان پخت نان در واحد نانوایی و لزوم تنظیم گزارش بازرسی بنام صاحب پروانه کسب

۸.       ممنوعیت استفاده از جوش شیرین و هرنوع افزودنی غیرمجاز به نان .

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *